Strona główna tvp.pl

Znajdujesz sie w wątku: Strona umarła

ciekawe (2010-03-08 22:39:59)

co ciekawsze strone stworzyla duza miedzynarodowa sieciowka, ktora nie skasowala za to 1000zl. Strona jest na bardzo, bardzo niskim poziomie.
Intuicja 2/10, grafika 3/10. Interakcja z uzytknikiem 1/10.

Dzisiejszy odcinek - 8.03.2010 (2010-03-08 22:28:54)

Mowa o ustawie wg której pracownik socjalny bedzie mogł odbierac dzieci rodzinom..... Pracuje jako pracownik socjalny i jedno co mnie w dzisiejszym odcinku razi to to ze wśród zaproszonych gości NIE MA PRACOWNIKA SOCJALNEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

widz (2010-03-08 20:16:26)

Też wszedłem bo chciałem zobaczyć o czym dzisiaj będzie program i co? jajco - nic nie ma - WSTYD! Sam Tomasz Lis mógłby chociaż wrzucić jakieś info, ale trzeba chcieć...

Aleksandra (2010-03-08 18:09:36)

Czy ktoś się orientuje jaki dzisiaj temat będzie poruszony? Doszły do mnie informacje, że dyskusja dotyczyć będzie ustawy o przeciwdziałaniu przemocy w rodzinie. Czy ktokolwiek mógłby to potwierdzić?

Emigrant (2010-03-08 14:00:36)

Tyle jest większych problemów w tym kraju,a Lis zajmuje się pierdołami i za to dostaje nagrodę,bo wszystko co dotyczy mafii solidarnościowo-esbeckiej upiększa,zaprasza do programu Alków,Bolków i innych podobnych do nich.Panie Lis nasz kraj jest na samym końcu UE pod każdym względem,jesteśmy najbiedniejszym krajem po 20 latach rządów tego układu,jesteśmy okłamywani,propagandą sukcesu rodem z komuny,Polskę ominął kryzys ? hahaha proszę mnie zaprosić do programu i Tuska to porozmawiamy faktycznych problemach tego kraju. wiesia205@vp.pl

marstani (2010-03-08 11:45:11)

Dokładnie, strona ewidentnie olewana przez Lisa

hehehe (2010-03-08 09:16:40)

ustawa medialna promowana przez oszołoma Żakowskiego...
nie wiem, czy to nie sygnał by wyemigrować, a Polactwo niech się kisi w tym łajnie

Piotr/Budapeszt (2010-03-07 21:16:48)

Panie Tomaszu, to juz dla nas Polakow z zagranicy nie ma mozliwosci ogladania Panskich programow? Ja bardzo chetnie zaplace za mozliwosc ogladania Pana w TVP wtedy, kiedy przejdzie ustawa medialna promowana przez p.Zakowskiego. Na dzien dziesiejszy tvp nie jest warta mojej inwestycji (nie tyle pienieznej, co czasowej zwiazanej z oplata).

Pozdrawiam.

Piotr/Budapeszt

Krzyzak (2010-03-07 19:47:32)

Ta strona jest najlepszym dowodem na to, że w TVP jest coraz gorzej, nie ma już pieniędzy na administrację strony i wgrywanie najnowszych odcinków "Tomasz Lis na żywo".

Wybierz stronę:

Uwaga: Komentarze niezgodne z prawem i dobrymi obyczajami oraz noszące znamione spamu reklamowego będą usuwane przez moderatora. Twórcy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści zamieszczone w komentarzach.

Możemy zaprosić Cię do udziału w programie Tomasz Lis na żywo!