Strona główna tvp.pl

Znajdujesz sie w wątku: Słabość Sikorskiego

j 23 (2010-02-15 05:38:16)

platforma ma dwoch mocnych kandydatow i na pewno bedziemy glosowac na ktoregos z nich.. ciesze sie ze to wlasnie oni beda do wyboru...
obysmy zawsze stawali przed takimi dylematami...

V (2010-02-11 22:28:45)

Ewo - podobno większe poparcie w PO ma Komorowski. Kwestia czy PO chce wygrać wybory prezydenckie z łatwością czy podjąć rękawice.

Ewa (2010-02-09 18:06:21)

Radosław Sikorski byłby świetnym prezydentem, cała moja rodzina,wszyscy znajomi będą na niego głosowali. Bardzo chciałabym, aby właśnie jego nominowano.Myślicie, że to możliwe?

Giga (2010-02-09 14:15:03)

Tak, Sikorski nie jest bardzo inteligentny. Ale ma dobre wykształcenie i duże doświadczenie życiowe, więc dokonuje czasem wyedukowanych i mądrych wyborów.

Nadawałby się na ten urząd, szczególnie, gdyby okrojony był on wyłącznie do funkcji reprezentacyjnych, tak jak w krajach, które wiedzą jak organizować zarządzanie własnym krajem, jak Niemcy.

V (2010-02-09 13:35:53)

Sikorski nie jest inteligentny ?
To kto jest wg. was ?!
W dodatku angielski zna perfekt,ma prezencję.
Ludzie to jest najlepszy kandydat na prezydenta - nawet jeśli projekt PO o zmniejszeniu kompetencji prezydenta przejdzie, to Sikorski będzie aktywny.
Myślę,że jego kandydatura porwie głównie młodzież.

robocop (2010-02-09 11:34:56)

Wszystkie poronione pomysły tych polityków z PO nie nadają się do prezentacji dla przeciętnego obywatela. Według ich nowych modeli zmian konstytucyjnych w przyszłym parlamencie(senacie) zasiądzie Jaruzelski i obaj Kaczyńscy, a także inni dla których mogłoby braknąć krzeseł...

Giga (2010-02-09 10:17:47)

Wbrew pozorom, Sikorski jest bardzo słaby intelektualnie.
Ale Pozycja prezydenta nie jest wymagająca, więc też byłby OK.

WIDZ (2010-02-09 03:39:39)

Byłem podczas nagrania i na rauszu tam nikogo nie było śmieszą mnie takie popaprane wpisy marena , Andrzeja

Neo (2010-02-09 00:21:08)

Pan minister Sikorski wszedł do studia o kulach, miał wypadek na nartach i dlatego mógł troszkę słabiej wyglądać.

Giga (2010-02-09 00:05:37)

Jeżeli Komorowski ma być prezydentem, to niech najpierw zgoli wąsy !!!

Joker (2010-02-09 00:02:40)

Sikorski byłby lepszym prezydentem od Komorowskiego, u Sikorskiego widać charyzme, zaś Komorowski to taki Platformerski odpowiednik Szmajdzińskiego.

Adam (2010-02-08 23:56:57)

Lubie Sikorskiego, ale pomysł PO, popierany też przez Sikorskiego czy Komorowskiego by byli prezydenci i premierzy zasaiadli w senacie jest do bani!!! Wybory parlamentarne polegają na tym że to my wyborcy decydujemy kto ma reprezentować nasz okręg wyborczy w sejmie i senacie, poza tym nie chce by taki klaun jak Maxi Kazz (ksywka Marcinkiewicza nadana mu przez jego girlfriend, teraz już żone...), Kwaśniewski (da, da, da, nie idź tą drogą...) czy Wałęsa "ja sam obaliłem komunizm", albo Oleksy "kur... będę ostry jak brzytwa") - ludzie czy wy chcecie by ONI WRÓCILI?! JA TEGO NIECHE!

betty (2010-02-08 23:55:14)

prosci ludzie szukaja tylko takich informacji ,z ktorymi moga sie kojarzyc. czyli czy był na rauszu, czy moze nie albo czy miał podkrażone oczy ,oraz czy mu coś nie wystaje spoza koszuli

Max (2010-02-08 23:53:02)

Co wy gadacie? Wcale nie był na rauszu!
Widać jednak, że kierowanie MSZ mocno wyczerpuje, Sikorski gdy był szefem MON nie miał tak podkrążonych oczu jak obecnie, Sikorski jako szef MSZ widocznie pracuje znacznie bardziej intensywnie niż wtedy gdy był szefem MON.

Giga (2010-02-08 23:46:41)

Na rauszu na pewno nie był, ale inteligentny nie jest.
Ale wydaje się wystarczająco mądry, choć nie zawsze i zbyt często nie jest.

justyna (2010-02-08 23:27:47)

Nie zauważyłam aby minister Sikorski był jak to zostało tu napisane 'na rauszu' , co wiecej uważam, że prezentował się bardzo dobrze.Od razu widać, że to inteligentny człowiek z klasą.

Giga (2010-02-08 23:17:16)

Sikorski jest słaby intelektualnie. Jego wizerunek wcześniej, czy później padnie.

Andrzej (2010-02-08 22:59:47)

Nawet Kwaśniewski nie zaczynał od wystąpień na rauszu. To ma być kandydat na prezydenta?????????? Wstyd!

Maren (2010-02-08 22:56:18)

Pan Sikorski chyba był dziś "osłabiony", może po imieninach u cioci....

Wybierz stronę:

Uwaga: Komentarze niezgodne z prawem i dobrymi obyczajami oraz noszące znamione spamu reklamowego będą usuwane przez moderatora. Twórcy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści zamieszczone w komentarzach.

Możemy zaprosić Cię do udziału w programie Tomasz Lis na żywo!